Allmänna begravningsbyrån

Allmänna begravningsbyrån

Få hjälp med att jämföra offerter från olika begravningsbyråer

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Allmänna begravningsbyrån vill ge dig ett värdigt farväl till en rimlig kostnad. Detta är deras motto. De finns där för dig med öppna armar i livets allra svåraste stunder. När någon går bort finns det mycket man behöver ordna med, samtidigt kan allt kännas överväldigande. Då finns de där med sympati och förståelse.

Allmänna begravningsbyrån ligger i Örebro och är en liten begravningsbyrå som främst fokuserar på att ge dig ett personligt bemötande. För dem är det viktigt att respektera den avlidnes önskemål samt att du som anhörig ska känna dig väl omhändertagen. De vill finnas där för dig och göra det lättare för dig när du går igenom en svår stund i livet.

Vad begravningsbyrån kan hjälpa dig med

De kan hjälpa dig med allt som har med begravningar att göra, oavsett om det handlar om att välja rätt kista eller om du har frågor kring bouppteckning och arvskifte. När du vänder dig till Allmänna begravningsbyrån kommer du att få ett personligt bemötande. De kommer vara där för dig så mycket eller så lite som du vill. En del vill styra upp det mesta kring en begravning på egen hand och mest ha råd och stöd efter vägen. Andra vill att en förstående begravningsbyrå ska ta hand om allt.

Vårt omdöme

Denna begravningsbyrån har fått väldigt goda omdömen från den oberoende sajten Reco.se 3 år i rad. Allmänna begravningsbyrån är också en auktoriserad Begravningsbyrå hos Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF).

4.7 / 5 av totalt 98 omdömen
Källa Reco.se

Kontaktuppgifter till Allmänna begravningsbyrån

Adress: Järnvägsgatan 11 B
Postadress: 703 62 Örebro
Öppettider: Måndag – Fredag 09:00 – 17:00
Telefon: 019-18 62 50
E-post: [email protected]
Hemsida: www.allmannabegravningsbyran.se

Jämför begravningsbyråernas offerter innan du bestämmer dig

Vi på Begravo.se hjälper dig att komma i kontakt med rätt begravningsbyrå. Du behöver bara fylla i ett formulär och det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Kom igång

Top